Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به استفاده حد اکثری از فن آوری‌های روز برای حذف بدرقه فیزیکی متهمان در کلانتری‌ها گفت: قصد داریم با استفاده از تجهیزات به روز و بهره مندی از ویدو کنفرانس بین متهمان و قاضی پرونده از انتقال متهمان به دادسرا و بدرقه متهمان جلوگیری کنیم.

به گزارش صدای ایران از میزان، سردار محمد شرفی اظهار داشت: در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ شاهد کاهش میزان ۵۰ درصدی فرار متهمان از زندان و در حین بدرقه متهمان با مامور در راه دادسرا و زندان بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه برای متهمان به هیچ وجه از دستبند و پابند‌های الکترونیکی استفاده نمی‌شود، افزود: قصد ما در پلیس پیشگیری بر این است که حضور متهم را در اماکن عمومی با لباس زندان و خصوصا با دستبند به حداقل ممکن برسانیم.

سردار شرفی ادامه داد: برای کسب و ارتقاء رضایت مندی مردمی از روند خدمات انتظامی، هدف‌گذاری ویژه‌ای کرده ایم.

رییس پلیس پیشگیری ناجا با اعلام اینکه فعالیت کلانتری ها در همه جای کشور شبانه روزی است، افزود : ماموران کلانتری موظف هستند در هر ساعت از شبانه روز به مراجعات شهروندان و تماس های 110 پاسخ بدهند . در صورت گزارش مردمی درباره عدم کمک رسانی ماموران پلیس قطعا با ماموران خاطی برخورد خواهد شد .

وی درباره افزایش آمار جرایم خشن در بافت های فرسوده و لزوم حضور بیشتر ماموران پلیس در نزدیکی این بافت‌ها، افزود: با افزایش میزان گشت‌های پیاده و موتوری سعی کرده ایم تا کمبودهای موجود در بحث کلانتری در سطح کلان شهر ها را جبران کنیم . در این خصوص با شهرداری ها و دستگاه قضا رابطه خوبی داریم . پاکسازی بافت های فرسوده و خانه های خالی از سکنه که به محلی برای تردد معتادان تبدیل شده است با هماهنگی دسنگاه قضا در اسرع وقت انجام می‌شود . جدا از آن شهروندان هم می توانند با معرفی خانه های خالی و زمین های بایر که به محل رفت و آمد معتادان و افراد تبهکار تبدیل شده است پلیس را برقراری امنیت در سطح محله ها یاری کنند .

وی به اجرای طرح سفیران صیانت در پلیس پیشگیری اشاره کرد و گفت: تیمی از رده‌های نظارتی اعم از بازرسی، حفاظت و عقیدتی به صورت سیار در کلانتری‌ها حضور می‌یابند و شیوه خدمات دهی و نوع برخورد با مراجعه کنندگان را ارزیابی و رصد می‌کنند که تاکنونی ۱۲۵ کلانتری مورد بازرسی قرار گرفته است و این باز یابی‌ها در همه کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی با جدیت دنبال می‌شود.

شرفی با اشاره به اینکه ماموران کلانتری ها باید در سطح آمادگی بدنی بالایی برای برخورد با متهمان قرار داشته باشند، افزود : بیش از 5 هزار نفر از همکارانم در کلانتری‌ها دوره های دفاع شخصی را طی کرده و در صورت درگیر شدن با متهمان بدون استفاده از سلاح گرم توانایی زمینگیر کردن متهمان را دارند .

رئیس پلیس پیشگیری ناجا، برون سپاری برخی از خدمات انتظامی به بخش خصوصی را از رویکرد‌های این پلیس معرفی و خاطر نشان کرد: بر مبنای این دیدگاه ۷ نوع از فعالیت کلانتری‌ها به بخش خصوصی واگذار و در قالب دفاتر خدمات انتظامی پلیس + ۱۰ ارائه می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: برای صدور مجدد مدارک مفقودین نیز دیگر نیازی به مراجعه به کلانتری و پاسگاه‌ها نیست، فردی که مدارک خود را گم کرده، باید به ساختار و واحد‌های مربوطه مراجعه و آن واحد مستقیم از کلانتری استعلام می‌کند، یعنی اگر فردی شناسنامه اش مفقود شد دیگر نیازی به مراجعه به کلانتری ندارد و باید به سازمان ثبت احوال مراجعه کند و سازمان ثبت احوال به صورت مستقیم از واحد انتظامی استعلام می‌گیرد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا همچنین از نوسازی ناوگان خودرویی پلیس خبر داد و گفت: با تدابیر فرمانده ناجا و اقدامات انجام شده عمر خودرو‌های پلیس پیشگیری از ۱۰ سال به پنج سال کاهش پیدا کرد و علاوه بر آن ۶۵۴۲ قلم از تجهیزات ما تامین شده و سهمیه سوخت‌مان نیز افزایش یافت.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا پیشگیری از وقوع جرایم خشن به ویژه در مناطق حاشیه‌ای را هدف دیگری برشمرد و گفت: امیدواریم با اقدامات انجام شده میزان رضایت از پلیس پیشگیری افزایش یابد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: متهم کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در روز دوشنبه
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • زوج سارق دلار‌های گردشگران خارجی در چالوس دستگیر شدند
  • دستگیری عامل تیراندازی و وقوع قتل در مراسم عروسی
  • اراذل و اوباش قمه به‌دست در تبریز زمینگیر شدند
  • دستگیری چهار شرور در زابل
  • دستگیری چهار نفر شرور در زابل
  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • سارقان مدرسه در دام پلیس