Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، رامین مهمان پرست، سخنگوی اسبق وزارتخارجه و سفیر سابق ایران در لهستان در خصوص انتخاب بوریس جانسون به عنوان نخست وزیر انگلیس و تاثیر این انتخاب بر روابط تهران – لندن گفت: اساسا در انگلیس انتخاب جانسون به عنوان نخست وزیر نشان داد همان حزبی که راس کار بوده است روند اداره امور را مجددا به دست گرفت و فقط به دلیل آنکه «ترزامی» نتوانست برای برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) طرح موفقی ارائه دهد و این طرح با شکست مواجه شد، لذا وی مجبور به استعفا شد و از همان حزب جانسونی که یک دوره وزیر خارجه این دولت هم بوده است، به نخست وزیری  رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
انتخاب جانسون سیاستهای انگلیس را دستخوش تغییر نخواهد کرد/ نزدیکی شخصیت جانسون و ترامپ سیاستهای دو کشور را نیز نزدیکتر خواهد کرد
وی با بیان اینکه انتخاب جانسون نشان داد سیاست‌های کلی دولت انگلیس چندان دست خوش تغییر نخواهد شد، گفت: حزب حاکم بر انگلیس با حزب جمهوری خواه آمریکا به طور کلی نزدیکی و همراهی دارد هر دو به دنبال بحث‌های ملی گرایانه هستند و زمانی که انگلیس قصد خروج از اتحادیه اروپا را داشته باشد خود به خود به متحد قدیمی خود یعنی آمریکا نزدیک می‌شود و سیاست آن‌ها به یکدیگر شبیه‌تر خواهد شد.

مهمان پرست با اشاره به اینکه نزدیکی ویژگی‌های شخصیتی جانسون و ترامپ نیز قطعا در نزدیکی مواضع و سیاست‌های دو کشور موثر خواهد بود، گفت:مسئله مهم این است که دولت انگلیس باید قادر به درک شرایط حساس کنونی باشد و از استقلال خود در سیاست خارجی دفاع کند و خود را در دام طرح تندرو‌های آمریکایی یا رهبران رژیم صهیونیستی و رهبران جوان و ناپخته کشور‌های خلیج فارس نیندازد و به این ترتیب سعی کند منافع انگلیس را با در نظر گرفتن منافع کشور‌هایی که با آن‌ها در رابطه است حفظ کند.

سفیر سابق ایران در لهستان تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی هم مهم است که کشور‌هایی که با آن‌ها رابطه دارد بر چه مبنایی موضع گیری می‌کند و طبیعی است که ایران هم متقابلا به همان شکل رفتار خواهد کرد.
برجام دچار مشکلات جدی است/ تلاش اروپا برای  مایه گذاشتن از هویت خود برای حفظ برجام
وی در پاسخ به این سوال که انتخاب جانسون چه تاثیری بر جسم بی جان برجام خواهد داشت؟ گفت: برجام دچار مشکلات جدی است و اتحادیه اروپا تلاش زیادی انجام داد که وانمود کند می‌تواند از هویت خود برای حفظ برجام مایه بگذارد و در همین راستا اقدامات آمریکایی‌ها را خنثی کند، اما عملا چنین اتفاقی رخ نداد.

مهمان پرست با اشاره به اینکه انتظارات کشور‌ها از اتحادیه اروپا در قبال برجام تاکنون برآورده نشده است، یادآور شد: آنچه امروز از کشور‌های اروپایی عضو برجام باقی مانده است تلاشی است که از یک طرف مدعی حفظ برجام می‌شود و از طرف دیگر در بین خودشان مشکلات عدیده‌ای وجود دارد.

سفیر سابق ایران در لهستان ادامه داد: انگلیس نیز اگر تحت تاثیر تندرو‌های آمریکا و صهیونیست قرار گیرد ممکن است بیش از امروز از برجام دور شود. به هر حال به نظر می‌رسد اگر قرار باشد همه تعهدات بین المللی آن طور که کشور‌ها خواهان آن هستند پیش برود باید همه کشور‌های عضو به تعهدات خود پایبند باشند، اما تاکنون قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا و انگلیس نشان دادند که به تعهدات خود پایبند نیستند و آنچه بیش از هر چیز برای آن‌ها از اهمیت برخوردار است منافع خودشان است و کشور‌های مستقل را معمولا به خاطر حفظ این منافع تحت تاثیر قرار می‌دهند.  
فشار تحریم ها به مردم یاد می دهد به مدعیان دوستی با ایران اعتماد نکنند
وی در پاسخ به این سوال که با انتخاب جانسون به نظر نمی‌رسد مواضع انگلیس تعدیل یا دچار سکون شود،با این حساب آیا بریتانیا فشار‌هایی بیشتر از آنچه  وارد می‌کند بر ایران اعمال خواهد کرد؟ گفت: من فکر می‌کنم جمهوری اسلامی در این عمر ۴۰ ساله خود با همه فراز و نشیب‌های ایجاد شده ، دوره‌های سخت‌تر از آنچه این روز‌ها می‌گذراند را پشت سر گذاشته است و نشان داده جلوی این فشار‌ها تسلیم نخواهد شد.

مهمان پرست تصریح کرد: در شرایط فعلی با تحریم‌های جدید آمریکا و فشار‌هایی که به سایر کشور‌ها وارد می‌آورد که از همکاری با ایران خودداری کنند و محدودیت‌های مالی ایجاد شده شرایط متفاوتی با اوج تحریم‌ها ندارد و به نظر نمی‌رسد کاری مانده باشد که کشور‌های مخالف جمهوری اسلامی بخواهند انجام دهند و ملت ایران را تحت تاثیر جدی تری قرار دهند.

 


سفیر سابق ایران در لهستان در پایان خاطرنشان کرد: شرایط فعلی شرایطی است که با همه فشار‌ قدرت‌های استکباری، ایران مسیر خود را ادامه خواهد داد و آنها هر چه این فشار‌ها را افزایش دهند مردم ما می‌فهمند که بیشتر باید روی پای خود بایستند و کمتر به ادعای این کشور‌ها در دوستی با ایران اعتماد کنند.

 

خبرگزاری دانشجو

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: مردم تحریم انگلیس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟